אודות בת הרים

שילוב של אהבת קולינריה ותשוקה לתרום לפיתוח הצפון יצרו מחלבה עם ניחוח בינלאומי

מה הסיפור של המחלבה?


כאשר אלי ושותפיו, החליטו לקחת קורס גבנות להעשרת הידע, הם לא תיארו לעצמם שכך זה ייגמר.

השניים התאהבו בתחום, נרשמו לעוד ועוד סדנאות בארץ ובחו"ל ובסוף החליטו =לקחת את אהבתם צעד קדימה ולפתוח מחלבה בגליל.
מיקום המחלבה בקיבוץ מלכיה בגליל עליון לא היה מקרי: אלי ושותפיו שאפו לתרום לפיתוח הצפון, להוסיף מקומות עבודה

איזה גבינות מייצרים במחלבה?

את הגבינות מייצרים בשיטות מסורתיות בעבודת יד וללא תוספת של חומרים משמרים או מייצבים. הגבינות מתיישנות על מדפי עץ כ 4 ועד 10 חודשים וגם יותר ,בהמשך מקבלות הגבינות שטיפה בנוזלים ,בירה ושמן זית.
במחלבת בת הרים תוכלו למצוא גבינות בסגנונות מכל העולם:גבינות איטלקיות כפקורינו ופרובולונה,ספרדיות כמנצ'גו-אצלנו מגיעה בתוספת תבלינים כמו,פלפל שחור וכמהין.
גבינות צרפתיות רכות כמו הברי והקממבר,תום בסגנון צרפתי אך בתוספת זעתר.
כמובן גבינה בסגנון הגאודה ההולנדית אנחנו מוסיפים בה תבלינים וטעמים כמו,כמהין,כמון,old זרעי חרדל,טוסקנה.
בנוסף ניתן למצוא גבינות בסגנון מקומי כמו הלאבנה ויוגורטים שונים.
אנו עובדים ללא הפסקה על פיתוח מוצרים שונים והתאמת הקיימים לחך הישראלי.

היי, האתר בשיפוצים!
עמכם הסליחה.
ניתן לבצע הזמנות דרך הווטאצפ בלחיצה על הכפתור.
צוות בת הרים!